Обладнання для виробництва цукру
| |
Обладнання для виробництва цукру
Цукор – товар першої необхідності, попит на який не схильний до спаду.
Цукор – інгредієнт напоїв, кондитерських і хлібобулочних виробів, харчових продуктів. Продукт широко використовується не тільки в харчовій промисловості, але і при виготовленні пластмаси, фармацевтичної індустрії. Тому виробництво цукру – затребуваний і прибутковий вид бізнесу, у якого прекрасні перспективи для подальшого розвитку.
Цукрова промисловість випускає наступні види цукру:
- Цукор-пісок — сипкий харчовий продукт білого кольору (без грудок), має солодкий смак без сторонніх присмаків і запахів (з вмістом вологи не більше 0,14 %, сахарози не менше 99,75 %, домішок металів не більше 3 мг на 1 кг цукру, з розмірами на більш 0,3 мм);
- Цукор рідкий — рідкий харчовий продукт світло-жовтого кольору, солодка на смак, без сторонніх присмаків і запахів (з вмістом сахарози не менш 99,80 % для вищої категорії і не менше 99,5 % для першої категорії, з вмістом сухих речовин не менше 64 %);
- Цукор-рафінад — кусковий пресований цукор, рафінадний цукор-пісок і рафінадна пудра білого кольору, солодкі на смак, без сторонніх присмаків і запахів (з вмістом сахарози не менше 99,9 %, редукуючих речовин не більш 0,03 %, вологи не більше 0,2 %).
Стадії технологічного процесу. Процес одержання цукру-піску на цукробурякових заводах складається з наступних стадій:
- подача буряка і очищення його від домішок;
- отримання дифузійного соку з бурякової стружки;
- очищення дифузійного соку;
- згущення соку випарюванням;
- варіння утфелю та отримання кристалічного цукру;
- сушка, охолодження і зберігання цукру-піску.
Наша компанія займається виготовленням обладнання для виробництва цукру під замовлення. Для Вас ми зробимо розробку проекту під ваші задачі.
Наявність реальних рекомендацій від наших замовників з якими Ви зможете поговорити при нашій зустрічі. Також ми можемо провести екскурсії по вже існуючих об'єктів і виробництв виконаними нашою командою.
Телефонуйте.