Продавець «Metall Comfort» розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
123 відгуків
Товар під замовлення. Вартість питайте.Контакти
ПРОДАЖ ТРАВМОБЕЗПЕЧНІ ПОКРИТТІВ І СУПУТНЬОГО УСТАТКУВАННЯ КОМПЛЕКТУЮЧІ ТА МАТЕРІАЛИ СКЛАДУ.
+380 (93) 929-11-77
+380 (48) 700-36-44
+380 (97) 072-87-86

Обладнання для виробництва цукру

 

 

 +380-93-929-11-77

 +380-50-299-29-40

 +380-97-072-87-86

 +380-48-700-36-44

 

Наша компанія займається виготовленням обладнання для виробництва цукру під замовлення. Для Вас ми зробимо розробку проекту під ваші задачі.
Наявність реальних рекомендацій від наших замовників з якими Ви зможете поговорити при нашій зустрічі. Також ми можемо провести екскурсії по вже існуючих об'єктів і виробництв виконаними нашою командою.
Телефонуйте!

 

 

Обладнання для виробництва цукру

Цукор – товар першої необхідності, попит на який не схильний до спаду.

Цукор – інгредієнт напоїв, кондитерських і хлібобулочних виробів, харчових продуктів. Продукт широко використовується не тільки в харчовій промисловості, але і при виготовленні пластмаси, фармацевтичної індустрії. Тому виробництво цукру – затребуваний і прибутковий вид бізнесу, у якого прекрасні перспективи для подальшого розвитку.

Цукрова промисловість випускає наступні види цукру:

  1. Цукор-пісок — сипкий харчовий продукт білого кольору (без грудок), має солодкий смак без сторонніх присмаків і запахів (з вмістом вологи не більше 0,14 %, сахарози не менше 99,75 %, домішок металів не більше 3 мг на 1 кг цукру, з розмірами на більш 0,3 мм);
  2. Цукор рідкий — рідкий харчовий продукт світло-жовтого кольору, солодка на смак, без сторонніх присмаків і запахів (з вмістом сахарози не менш 99,80 % для вищої категорії і не менше 99,5 % для першої категорії, з вмістом сухих речовин не менше 64 %);
  3. Цукор-рафінад — кусковий пресований цукор, рафінадний цукор-пісок і рафінадна пудра білого кольору, солодкі на смак, без сторонніх присмаків і запахів (з вмістом сахарози не менше 99,9 %, редукуючих речовин не більш 0,03 %, вологи не більше 0,2 %).

Стадії технологічного процесу. Процес одержання цукру-піску на цукробурякових заводах складається з наступних стадій:

  • подача буряка і очищення його від домішок;
  • отримання дифузійного соку з бурякової стружки;
  • очищення дифузійного соку;
  • згущення соку випарюванням;
  • варіння утфелю та отримання кристалічного цукру;
  • сушка, охолодження і зберігання цукру-піску.

Наша компанія займається виготовленням обладнання для виробництва цукру під замовлення. Для Вас ми зробимо розробку проекту під ваші задачі.

Наявність реальних рекомендацій від наших замовників з якими Ви зможете поговорити при нашій зустрічі. Також ми можемо провести екскурсії по вже існуючих об'єктів і виробництв виконаними нашою командою.

Телефонуйте.

 

Обладнання для виробництва цукру

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner