Устаткування для кондитерського виробництва
| |
Устаткування для кондитерського виробництва.
У поняття кондитерського виробництва входить ряд виробництв з виготовлення солодких харчових продуктів:
- тортів;
- тістечок;
- бісквітів;
- пряників;
- мармеладу;
- пастили;
- різних цукерок;
- шоколаду і т. п.
Розміри кондитерського виробництва дуже різноманітні: від дрібно кустарного (часто при хлібопекарні) до великих фабрик з сотнями і тисячами робітників.
Велика кількість людей нині воліє не тільки споживати, але й також виробляти кондитерські вироби. Досвід вже напрацьовано, причому у великої кількості виробництв. Звичайно ж, всі люди знають, чим саме займається кондитерське виробництво. Багато людей вважають, що виробляти кондитерські вироби досить просто, але це не так. Так як зараз є велика кількість різноманітних технологій, які використовуються у виробництві.
Всі кондитерська справа базується на трьох основних процесах:
- Варіння цукру і сахароподобных середовищ — патоки та меду.
- Випічка кондитерських виробів, що містять та не містять борошно.
- Приготування і лиття різних начинок і сумішей шоколадного, пралинового і марципанового типу, а також виготовлення кремів вершково-яєчного типу.
Всі інші процеси або носять підсобний механічний характер, або є комбінаціями і поєднаннями перерахованих вище.
Наша компанія займається виготовленням обладнання для кондитерського виробництва під замовлення. Для Вас ми зробимо розробку проекту під ваші задачі.
Наявність реальних рекомендацій від наших замовників з якими Ви зможете поговорити при нашій зустрічі. Також ми можемо провести екскурсії по вже існуючих об'єктів і виробництв виконаними нашою командою.
Телефонуйте.