Обладнання для виробництва та переробки м'яса
| |
Обладнання для виробництва та переробки м'яса
Розвиток м'ясної галузі, пильна увага до якості м'ясної продукції, зростання конкуренції серед постачальників сировини визначають і зростаючі вимоги до організації виробництва: гуманність забою, відповідність санітарним нормам, контроль якості на кожному етапі — все це не тільки бажані, але і абсолютно необхідні умови для успішного розвитку бізнесу.
Тому виробництво м'ясної продукції вимагає не тільки високого професіоналізму і відповідальності, але і наявності спеціального якісного і сучасного устаткування для м'ясного виробництва. Таке обладнання наша компанія може виготовити спеціально для Вас.
Технологія виробництва м'яса включає в себе наступні етапи:
- Оброблення.
- Обвалювання, жилування і сортування.
- Подрібнення (при необхідності).
- Упаковка.
- Зберігання.
Сучасне обладнання і технології забою ВРХ і МРС для середніх і малих сільськогосподарських виробництв, обладнання та технології для переробки м'ясної сировини, виробництва і упаковки якісної і безпечної м'ясної продукції на м'ясопереробних підприємствах:
- комплекси забою та первинної переробки худоби і птиці;
- обладнання і технології оброблення на відруби;
- обладнання для переробки вторинних продуктів забою;
- обладнання для виробництва напівфабрикатів і продукції з м'яса та птиці;
- холодильне обладнання;
- обладнання для термообробки;
- обладнання для визначення якості;
- обладнання і технології для фасування, пакування, етикетування;
- мийне, дезінфікуючий обладнання і кошти і т. д.
Наша компанія займається виготовленням обладнання для виробництва та переробки м'яса під замовлення. Для Вас ми зробимо розробку проекту під ваші задачі.
Наявність реальних рекомендацій від наших замовників з якими Ви зможете поговорити при нашій зустрічі. Також ми можемо провести екскурсії по вже існуючих об'єктів і виробництв виконаними нашою командою.
Телефонуйте.